Vauhti-Raksu Näyttelykoirakilpailu

 

VAUHTI-RAKSU NÄYTTELYKOIRAKILPAILU 2020
KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Vuosittain valittavan näyttelytiibetinmastiffin kilpailuaika on kalenterivuosi. Pisteet lasketaan kilpailuun osallistuvien kenneleiden kasvateilta automaattisesti, eikä niitä tarvitse erikseen ilmoittaa.

Vuoden näyttelytiibetinmastiffi-tittelistä kilpailevat koirat, jotka ovat jonkin tällä sivustolla olevan kennelin kasvatteja. Tuontikoirat eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.

PALKINNOT:
Vuosittain palkitaan käyttämällämme
pistelaskusysteemillä eniten pisteitä kotimaisissa näyttelyissä keränneet koirat, parhaiten sijoittuneet UROS ja NARTTU 50€ ja toiseksi tulleet 25€ arvoisella Vauhti-Raksun lahjoittamalla lahjakortilla.

PISTELASKU:
Kilpailussa huomioidaan 4 parasta Suomessa saavutettua näyttelytulosta ryhmä- ja BIS-sijoituksineen.

PISTEITÄ NÄYTTELYISTÄ SAA SEURAAVASTI:
1 piste per voitettu, samaa sukupuolta oleva koira. Paras Uros- ja Paras Narttu-luokassa sijoittuneet saavat näyttelyn statuksen mukaisesti lisäpisteitä seuraavasti:

PU/PN pisteet:
1—- 4  2 —- 3  3 —- 2  4 —- 1

Paras uros sekä paras narttu sijoituksille käytetään kerrointa:
Ryhmänäyttely – x1
Kaikkien rotujen näyttely ja nord näyttely – x2
Kansainvälinen näyttely sekä Nord HeW-näyttely –x3
Voittaja- ja rodun erikoisnäyttely –x4

Ryhmäkilpailuissa sijoittuneille pisteet jaetaan, kuten PU-ja PN-sijoituksista samoin kertoimin näyttelyn status huomioiden. BIS-kisa huomioidaan periaatteella yksi piste / voitettu koira BIS-kehässä.

Lisäksi epävirallisena kilpailuna valitaan vuoden parhaiten kisassa pärjännyt kasvattaja. Kisassa lasketaan kunkin kasvattajan neljä parhaiten sijoittunutta kasvattia
mukaan kisaan. Mikäli kasvattajalla ei vielä ole kilpailussa neljää koiraa mukana, saa hän siihen asti pisteitä seuraavasti: 1 koira mukana edellyttäen, että sillä on vähintään 3 pistettä. (muussa tapauksessa sen pistemäärä on toisen max). Toinen koira 3,
kolmannesta 2 ja neljännestä 1 pisteen.

Comments are closed.